Waarmee kan ik u helpen?

Voor algemene vragen of een offerteaanvraag verzoek ik u contact op te nemen via het contactformulier onder in de pagina. Indien u een boeking wilt maken kan dat doorgegeven worden via WhatsApp of per E-mail. Mocht u toch liever telefonisch in contact komen kunt u ook altijd bellen!

START NU MET EEN ACTIEVE(RE) LEVENSTIJL

Om fitter te kunnen worden, uw spieren wakker te maken of om andere doeleinden te kunnen behalen dient u te starten met de afname van minimaal 12 sessies. Als u de smaak eenmaal te pakken hebt of er al helemaal klaar voor bent kunt u optioneel 24 sessies afnemen. Indien de betaling van het gekozen pakket ineens wordt voldaan wordt er een korting worden toegekend van 12%. Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om een maandabonnement af te sluiten, zodat u gespreid kunt betalen mocht dit voor u handiger uitkomen. In een nader kennismakingsgesprek worden alle kosten besproken en toegelicht. Bovendien kunt u ons ook telefonisch benaderen voor eventuele vragen of onduidelijkheden.
blank

Start nu met het investeren in uw lichaam

Kosten zoals o.a. bedrijfsfitness zijn fiscaal aftrekbaar, voor meer informatie of andere vragen m.b.t. bedrijfsfitness kunt u gerust contact met mij opnemen.

Q & A
Stuur ons een e-mail

Sessie inplannen via WhatsApp

MEETRAINEN MET DE PERSONAL GYM TEAM?

blank
blank
blank
BALANS
SAMEN
KRACHT
blank

Ga jij de uitdaging aan?
Word een nieuw lid van Personal Moments!

Haal het beste uit u zelf en start met bewegen. Vraag een proefsessie aan of neem persoonlijk contact op.

contact 

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Voor uw dagelijkse inspiratie en motivatie!

    Chat openen